Pokyny a zoznam vecí na lyžiarsky kurz

Žiaci SOŠPaSV Žilina: 1. ročník – triedy I. AZ, I. L, I. T, I. MK

Miesto a čas: Lyžiarske stredisko Oravská Lesná od 05. 02. – 09. 02. 2018

https://www.oravasnow.sk/

V prípade komplikácií pri nástupe nechajte odkaz na vrátnici školy: 041/723 23 65

Dôležité informácie:

Zraz:  pondelok 05. 02. 2018 o 7.00 h pred školou na parkovisku

Odchod od školy: 7.15 h  príchod Oravská lesná 8,30

Strava: desiata a obed v lyžiarskom stredisku

Príchod: denne o 16.30 h (predbežne) pred školu

 

Doklady:

  • priniesť podpísané informovaný súhlas, poučenie o bezpečnosti a ochrane zdravia žiaka a rodičom podpísané tlačivo o bezinfekčnosti (dátum nie starší ako 3 dni od nástupu na pobyt)
  • občiansky preukaz, kartičku poistenca  (kontroluje sa pri nástupe v autobuse, majte ich po ruke)
  • vreckové 5,00 €
  • skipasyzálohovaná čipová karta 2,00 €, kto stratí, musí zaplatiť. Po skončení výcviku každý odovzdá skipas svojmu vedúcemu družstva, ktorý skipasy nasledujúci deň pred výcvikom rozdá.

 

Lyžiarska výstroj

Lyže, palice, topánky, čiapka  alebo prilba (snoubordisti povinne), rukavice 2x, lyžiarske okuliare, šál, vhodné oblečenie na lyžovanie (lyžiarske nohavice a bunda, termoprádlo, termoponožky, rolák, teplý sveter…)

Ďalšie veci:

Lieky (kto potrebuje), elastický obväz

 

Lyžiarsku výstroj si zbaliť nasledovne:

lyže a paličky zopnúť spolu, najlepšie ich dať do lyžiarskeho vaku (v žiadnom prípade nepripínať lyžiarske topánky na lyže). Ostatné veci, vrátane lyžiarskych topánok, dať do cestovných tašiek alebo ruksakov. Igelitové tašky nie sú vhodné, lebo ľahko prichádza k ich poškodeniu.

Lyžiarska výstroj sa po skončení výcvik necháva v úschovni lyžiarskeho strediska, lyžiarky si každý berie sebou domov na vysušenie.

Škola nepreberá zodpovednosť za stratu alebo poškodenie cenných vecí (elektronika, mobilné telefóny, zlaté veci… a pod.)

 

Vedúca lyžiarskeho výcviku Mgr. Katarína Jurkovičová

 

 

Write a comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.